Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a explicat într-o conferință de presă, miercuri, că alegerile europarlamentare care se vor derula pe 26 mai dar și referendumul pentru justiție au o miză mare pentru viitorul României și a făcut apel la suceveni să iasă în număr cât mai mare la vot.
„Adresez rugămintea tuturor cetățenilor să vină la vot pe 26 mai. Este extrem de important să facem primul pas pentru a ne consolida cu oameni puternici în Parlamentul European, care să sprijine județul Suceava și Bucovina. Avem nevoie de mai mulți bani pentru drumuri rapide, pentru autostrăzi, agricultură, industrie alimentară, dar și pentru reindustrializarea zonei pentru a crea noi locuri de muncă. Toate acestea se pot face dacă vom avea o echipă puternică. Și pentru aceasta adresez rugămintea sucevenilor să voteze echipa PNL cu Rareș Bogdan în frunte”, a spus Flutur. Acesta a explicat că, în ce privește Justiția, se înregistrează derapaje grave în ultima vreme și că de aceea sucevenii trebuie să voteze și la referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis. Liderul PNL Suceava este de părere că PSD reprezintă la acest moment un pericol, pericolul scoaterii României din Uniunea Europeană. Tocmai pentru a menține valorile europene și ale statului de drept, Gheorghe Flutur crede că trebuie să se prezinte la urme cât mai mulți români, pentru că acum se decide drumul României în Europa. „Multă lumea a înțeles pericolul în care suntem cu PSD-ul și tentativa lor de a ne scoate din Uniunea Europeană, deși am văzut că și ei candidează la europarlamentare, aș zice ciudat, pentru că în fiecare zi blamează Uniunea Europeană”,a precizat liderul PNL Suceava.
Acesta declară că printre obiectivele europarlamentarilor PNL se vor număra: mai multe fonduri europene pentru România, în special pentru coeziune, agricultură și infrastructură, aderarea la spațiul Schengen și la zona Euro, dublarea fondurilor pentru cadastrarea proprietăților din România, realizarea unui program de investiții pentru a conecta toate orașele României la rețeaua de distribuție a gazelor până în 2024, dar și ridicarea și dotarea a trei spitale regionale la standarde europene.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here