”Am fost și voi fi alături de dumneavoastră la bine și la greu” – este mesajul transmis vineri pentru suceveni de liberalul Gheorghe Flutur (candidat la șefia Consiliului Județean Suceava), la debutul campaniei electorale.

”Am petrecut multe lucruri împreună… Doresc din tot sufletul meu aducerea la normalitate a Sucevei după greaua încercare din pandemie. Am făcut împreună cu dumneavoastră multe lucruri bune pentru modernizarea acestui județ. Vin cu experiență, cu hotărâre, cu energie, cu bună-credință, cu frică de Dumnezeu, să ajut județul meu drag, Bucovina mea dragă”, a adăugat Gheorghe Flutur.

Acesta a cerut sucevenilor să îl voteze și astfel să îl pună la treabă deoarece are proiecte mari pentru județul Suceava. Gheorghe Flutur a vorbit apoi de investițiile pe care le are în vedere pentru perioada următoare, în cazul în care va câștiga încă un mandat în fruntea CJ Suceava, proiectul cel mai important fiind cel de construcție a unei autostrăzi care să lege Suceava de București. VEZI DECLARAȚIE VIDEO!

Oferta SAVCOM 26-31 Iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here