Prepararea bunătățilror pentru masa de Paște s-a dovedit a fi o activitatea periculoasă într-o gospodărie din Dorna Candrenilor. O afumătoare în care erau puși cârnați a luat foc iar flăcările s-au extins și la bucătăria de vară anexă gospodăriei. Ajunși la fața locului, polițiștii și pompierii au constatata că propietara a construit la distanța de circa un metru de bucătărie o afumătoare în care a pus carne la afumat. După câteva ore, nepotul proprietarei a observat că s-a produs un incendiu la afumătoare, care s-a extins la acoperișul anexei cu destinație de bucătărie de vară.La fața locului au intervenit lucrători din cadrul Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, cu două autospeciale, care au localizat și stins incendiul, fiind distrusă în întregime afumătoarea și parțial acoperișul anexei, pe o suprafață de circa 10 metri pătrați. Pompierii au stabilit ca și cauză a incendiului sistem de gătire (afumătoare) amplasat necorespunzător față de materiale combustibile. Valoarea prejudiciului a fost estimată la 1.500 de lei.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here