Ion Lungu, cel care a fost alături de suceveni pe când municipiul Suceava era în carantină, care a ajutat cetățenii aflați în nevoie dar și Spitalul Județean în cele mai critice momente, a mărturisit în cadrul unui interviu pentru www.informatiata.ro că toți cetățenii orașului sunt egali în fața sa și că niciodată nu a politizat administrația locală și nici nu a făcut distincție între cei care l-au votat și cei care nu au făcut acest lucru. Ion Lungu se consideră un administrator și mai puțin un om politic și recunoaște că oamenii sunt dezamăgiți de politicieni.

”Eu vreau să le spun spun cetățenilor că îmi pasă de acest oraș, că știu problemele cu care se confruntă, sunt solidar cu cetățenii municipiului Suceava, care trec printr-o perioadă grea, de încercare . Este o perioadă critică și eu vreau să îi asigur că sunt alături de dumnealor, vreau să îi asigur că știm care le sunt necazurile, care le sunt problemele și încercăm să îi ajutăm ”, declară Ion Lungu.

Edilul face un apel la unitate și la solidaritate pentru ca Suceava și sucevenii să treacă peste această perioadă de pandemie.  Ion Lungu mărturisește că a făcut ce i-a stat în putință pentru ca Suceava să iasă din criza COVID, și că s-a simțit dator, ca primar al Sucevei, să acționeze, să fie alături de oamenii greu încercați. VEZI MESAJUL LUI ION LUNGU CĂTRE SUCEVENI!

Oferta SAVCOM 5-9 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here