Ion Lungu, primarul Sucevei: „Am ales să candidez pentru încă un mandat din responsabilitate și datorită experienței mele în administrație. Vin vremuri de responsabilitate maximă pentru autoritățile locale”.

OFERTA SAVCOM 28 Sept-03 Oct  

Ion Lungu, primarul Sucevei, a explicat în cadrul unui interviu acordat www.informatiata.ro de ce a ales să candideze pentru încă un mandat.

Ion Lungu a precizat că face acest lucru din responsabilitate și pentru continuarea proiectelor începute în municipiul Suceava. El a vorbit despre experiența pe care o are în administrația publică locală și că sunt vremuri grele, de pandemie, când oricine ar veni în fruntea Primăriei Suceava ar trebui să își asume o responsabilitate maximă în ceea ce privește gestionarea situației.
„Vin vremuri de responsabilitate maximă pentru autoritățile locale și de implicare maximă a autorităților”, a explicat Ion Lungu.

Edilul a arătat că până acum Suceava nu a ratat nici un ban european și că oricine vrea să deruleze investiții pe bani europeni trebuie să aibă experiență în domeniu pentru că în perioada următoare, adică într-un timp scurt, se vor putea accesa fonduri europene importante. Este vorba despre sume duble față de cele din exercițiile financiare anterioare, care trebuie accesate, iar municipalitatea trebuie să acționeze rapid în acest sens, banii europeni fiind șansa Sucevei pentru dezvoltare. „Nu e nimeni de neînlocuit și totuși nu este timp suficient să stai să înveți acum.Pregătim deja exercițiul financiar 2021 -2027”, a spus primarul Sucevei.

Ion Lungu a adăugat că este sprijinit în continuare de suceveni și că în sondaje se află pe primul loc iar lejeritatea cu care a strâns semnăturile necesare depunerii candidaturii a demonstrat că are în continuare sprijinul cetățenilor. „Când voi vedea că sucevenii nu mă mai doresc este clar că nu mai candidez”, a concluzionat Ion Lungu.
VEZI DECLARAȚII PE LARG!

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here