Mașini burdușite cu țigări, abandonate pe o stradă din Rădăuți. Șoferii au fugit de polițiști și au lăsat în urmă autoturismele cu cheile în contact.

Polițiștii de frontieră au depistat două mașini burdușite cu țigări, la Rădăuți, după ce șoferii au dat bit cu fugiții la vederea echipajelor de control. S-a întâmplat ziua în amiază mare – joi la orele 15.00. Șoferii au reușit să scape de agenți.

Poliţiştii de frontieră au identificat, pe o stradă din municipiul Rădăuţi, două autoturisme despre care existau suspiciuni că transportă țigări de contrabandă.
Atunci cînd au vrut să îi legitimeze pe cei doi, bărbații au abandonat autoturismele cu cheile în contact şi au fugit pe străzile din împrejurimi, dispersându-se prin oraş.

Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismelor, polițiștii de frontieră au descoperit în interiorul acestora mai multe pachete cu ţigări, de provenienţă extracomunitară. Mașinile au fost transportate la sediul STPF, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 1.699 pachete țigări.

Ţigările, în valoare de 19.879 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două autoturisme – în valoare de 20.000 lei – folosite în activitatea infracţională, au fost indisponibilizate la sediul instituţiei în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se fac verificări în vederea depistării persoanelor implicate, cercetările fiind desfășurate sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here