sursa foto: radiotimisoara.ro

Suceveni răniți, duminică noapte, într-un grav accident rutier petrecut în județul Arad. 7 persoane au fost rănite, pe DN 79 Arad-Oradea, după ce două microbuze s-au ciocnit. Șoferul unuia dintre microbuze, care era sub influența alcoolului, a pătruns pe contrasens, și a lovit frontal un vehicul cu suceveni, care circula regulamentar. Conform radiotimisoare.ro, accidentul a avut loc la ieșirea din orașul Chișineu-Criș. Într-unul din microbuze se aflau 5 persoane, membrii ai aceleași familii din Suceava, care mergeau în județul Timiș.

sursa foto: radiotimisoara.ro

Sucevenii voiau să ajute o rudă a cărei casă fusese distrusă de un incendiu. În cealaltă mașină era doar șoferul. Șoferul microbuzului de marfă ar fi intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal de microbuzul de persoane. Bărbatul avea 0,75 la sută alcool pur în aerul expirat. În urma impactului, microbuzul de persoane a fost proiectat într-un șanț de la marginea drumului, unde s-a răsturnat, fiind puternic avariat.
La fața locului au ajuns mai multe echipaje de polițiști și medici SMURD și de la ambulanță. Trei persoane, inclusiv șoferul din microbuzul de marfă, au fost transportate la spital, titrează radiotimisoara.ro
surda foto: radiotimisoara.ro

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here