foto arhivă

Minor prins la volan după o urmărire în trafic, în municipiul Suceava. Este vorba despre un tânăr din Ipotești, în vârtsă de 17 ani, care nu deține permis de conducere.

Luni, la orele 02:02, un echipaj de politie, în timp ce acţiona pe raza municipiului Suceava, a observat autoturismul marca Dacia Logan care circula pe Calea Unirii din direcţia cartier Burdujeni spre Centru.

În momentul în care a zărit polițiști, conducătorul mașinii a virat la stânga pe strada Promenadei.

Patrula de poliţie a plecat în urmărirea autovehiculului, acesta fiind oprit regulamentar, folosindu-se sistemul de avertizare luminoasă şi acustică.

La volanul autoturimului, a fost identificat un minor de 17 de ani din  comuna Ipoteşti, sat Tişăuţi, județ Suceava.

Agenții au solicitat soferului: actul de identitate, permisul de conducere şi documentele autoturismului.

Minorul a declarat că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule şi că autovehiculul i-a fost încredinţat pentru a fi condus pe drumurile publice de fratele său.

Cei doi frați au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, unde au fost întocmite acte procedurale de constatare a infracţiunii flagrante.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, şi ”încredinţarea unui vehicul unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.