Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Mirela Adomnicăi, a răspuns invitației noastre și ne-a acordat un interviu pentru emisiunea Față în față cu Alina Iosif, interviu pe care îl vom prezenta în câteva episoade.
Un om de echipă, așa cum se autodefinește Mirela Adomnicăi, aceasta a câștigat experiență și notorietate de-a lungul timpului, fiind parlamentar de Suceava dar și unul din cei mai apreciați prefecți ai județului.

OFERTA SAVCOM 28 Sept-03 Oct  

Mirela Adomnicăi propune în primul rând un proiect de reabilitare a imaginii județului Suceava după tot ce s-a întâmplat în carantină și după criza COVID-19 și în același timp un proiect de relansare economică, la care să participe specialiști din diverse domenii, reprezentanți ai societății civile, autorități dar și sucevenii. Candidatul PSD la șefia CJ Suceava consideră că este vital în următoarea perioadă ca Suceava să își reabiliteze imaginea și să fie atrași investitori și astfel să fie create noi locuri de muncă.

Mirela Adomicăi a mărturist la Față în față cu Alina Iosif că a decis să candideze la funcția de președinte al CJ Suceava chiar în timpt ce municipiul era în carantină și declară că situația a fost prost gestionată la nivelul Spitalului Județean Suceava dar și la nivelul Consiliului Județean Suceava. Adomnicăi este de părere că specialiștii nu au fost ascultați, nu s-au aplicat măsurile recomandate de aceștia și nu s-a lucrat într-o echipă la nivel de autotități județene și de reprezentanți ai instituțiilor publice. Adomnicăi spune că toate aceste lucruri trebuie să se schimbe și vrea ca ea să fie cea care să aducă această schimbare.

Candidata PSD spune că și modul de a face politică și administrație publică la nivel de județ trebuie schimbat și asta deoarece, în opinia sa, politicul s-a amestecat mult prea mult în administrația publică. Mirela Adominicăi spune că mai ales tinerii sunt dezamăgiți de politicieni, nu vor să intre în politică și nu au interes pentru politică. Tocami de aceeea, crede Mirela Adomnicăi, trebuie schimbat atât modul în care se face politică dar și cel în care se face administrație publică. Ea a vorbit despre presiuni în campania electorală și despre primari în funcție care pur și simplu amenință cetățenii ca nu le vor rezolva probleme administrative dacă aceștia îndrăznesc să le sprijine contracandidații. VEZI VIDEO DECLARAȚII PE LARG!

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here