Moș Crăciun și primarul Gheorghe Fron


Moș Crăciun a adus daruri pentru 840 de copii din Cornu Luncii, din partea Primăriei.

Copiii l-au colindat și i-au recitat poezii dar i-au dat și multe scrisori. Cei mai mici au fost entuziasmați și l-au întâmpinat pe Moș cu aplauze dar și cu emoție.

Ca în fiecare an, Primăria Cornu Luncii a împărțit cu ajutorul lui Moș Crăciun daruri pentru sute de copii din localitate, elevi și preșcolari. Au fost momente emoționante, când cei mici au sărit în sus de bucurie la vederea Moșului sau l-au aplaudat. Toți i-au spus că sunt cuminți și că merită darurile.

Moșul a venit cu autocarul și cu tolba plină de daruri. A sunat din zurgălăi pe uliți și a strigat ho, ho, ho – cum face el mereu. A avut și ajutoate pentru că altfel nu ar fi reușit să ajungă într-o singură zi la toți copiii din localitate.

Emoționat de bucuria micuților a fost și primarul Gheorghe Fron, cel care l-a chemat pe Moș Crăciun și discutat cu copiii după ce a fost colindat de aceștia.

Gheorghe Fron ne-a mărturisit că sunt vremuri dificile, de pandemie, și că vrea ca acești copii și famiile lor să simtă sărbătoarea Crăciunului și să se bucure de ea.

Primarul a transmis tuturor consătenilor un călduros LA MUNȚI ANI, UN CRĂCIUN FERICIT ȘI MULTĂ SĂNĂTATE!

Este o tradiție la Cornu Luncii ca în preajma Crăciunului Primăria să ofere cadouri micuților.
Moș Crăciun și primarul Gheorghe Fron

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.