Se redeschid sectoarele COVID la Spitalul Județean Suceava. Asta pe fondul creșterii numărului de cazuri de infectări la nivel de județ. Sunt 105 cazuri active în județ, mai ales în localități în care au venit diasporenii din Anglia.

Spitalul Județean Suceava va deschide noi sectoare COVID prin transformarea temporară a unor sectoare non COVID, care actualmente deservesc bolnavi cronici. Managerul unității sanitare, Alexandru Calancea a explicat că acest lucru va conduce la limitarea capacității de răspuns a spitalului față de cazurile cronice non COVID.

Alexandru Calancea face un apel către suceveni să se vaccineze împotriva COVID-19.
“Facem apel către întreaga populație, inclusiv către cadrele medicale, să dea dovadă de simt civic și responsabilitate, să se informeze cu privire la beneficiile vaccinării, din surse sigure și autorizate, și să se vaccineze pentru a-și salva propria viață sau viața celor dragi”, a spus Alexandru Calancea.

Managerul Spitalului Județean Suceava a declarat că valul patru al pandemiei va fi valul celor neimunizați și că vaccinul este la acest moment singura armă împotriva noului coronavirus.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here