Căjvăneanul care a jefuit cu pistolul o cafenea din Iaslovăț a fost reținut. Polițiștii au găsit arma pe care tânărul a aruncat-o după săvârșirea faptei. Este vorba despre o armă neletală.

Mai întâi individul i-a condus pe lucrătorii de poliție judiciară la o distanță de circa 500 metri de locul faptei, pe podul ce traversează părăul Iaslovăț indicând că a aruncat pistolul în albia părăului.

Ulterior, în anchetă, suspectul a recunoscut că a ascuns arma la domiciliul tatălui său. În jurul orei 20:00 a fost ridicat de la tatăl suspectului pistolul folosit de fiul său la comiterea faptei respectiv un pistol metalic neletal.

Miercuri, la ora 23:45, Boca Ilisei, de 21 de ani,  a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava.

Pe numele tânărului de 21 de ani fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți sunt continuate activitățile de cercetare penala pentru stabilirea și probarea întregii activități infracționale, urmând a se dispune procedural.

Individul a vrut să fugă atunci când polițiștii au descins la el acasă, marți după amiază, dar a fost imobilizat și încătușat în mașină.

Tânărul le-a mărturisit polițiștilor că a pierdut bani la jocuri de noroc și are datorii, așa că s-a gândit să fure bani pentru a le plăti.

El a reușit să plece, luni seară cu 1.400 de lei din încasările cafenelei respective, după ce a speriat-o pe vânzătoare cu pistolul.

Tot jaful a fost surprins de camere de supraveghere ale localului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.