Scandalagiul împușcat, care a sărit la polițiști cu cuțitul, a fost depistat cu COVID. Este vorba despre bărbatul de 54 de ani, de la Preutești, asupra căruia polițiștii au tras cu arma și l-au rănit.

Scandalagiul împușcat de polițiști a fost dus la Spitalul Județean Suceava, pentru că era rănit, și acolo, înainte de internare, a fost testat pentru COVID. Culmea, acesta a ieșit pozitiv, bărbatul fiind infectat cu noul coronavirus.

Reamintim că doi bărbați, tată și fiu, au fost împușcați de polițiști în urma unui scandal, duminică seară, la Preutești.

Aceștia au ajuns la spital și au fost operați de urgență, medicii extrăgând gloanțele. În plus, tatăl a fost depistat cu COVID.

Duminică seară, un tânăr de 29 de ani, din comuna Preutești, a sunat la 112 și a cerut ajutor, reclamând faptul că tatăl său, un bărbat de 54 de ani, era violent pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Bărbatul a sărit la bătaie la fiul și la soție și de aceea s-a cerut intervenția Poliției.

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului scandalagiul a sărit la ei cu cuțitul așa că polițiștii i-au administrat spray lacrimogen după care au tras focuri de armă asupra lui.

Scandalagiul a fost rănit dar un glonț a ricoșat și l-a atins și pe fiul său, care a fost rănit. În urma intervenției agresorul a fost imobilizat și dezarmat de cuțit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.