Un șofer băut a intrat într-o mașină pusă pe avarii, lângă Moara. Accidentul s-a petrecut duminică seară.

Duminică, la orele 17:30, polițiștii de la Șcheia au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe VOP 2 sunt două mașini avariate și este posibil ca accidentul s-a fie fost produs de un șofer băut.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au demarat cercetări. Ei au stabilit că, în jurul orelor 17:00, un bărbat, aflându-se la volanul autoturismului marca BMW pe VOP 2, circulând din direcția Șcheia către comuna Moara, a observat în bord un martor aprins după care mașina s-a oprit.

În timp ce șoferul aștepta o platformă pentru a fi tractat, din direcția comuna Șcheia către Moara, venea un autoturism marca VW Golf care a acroșat mașina staționată, producând avarierea ambelor autoturisme.

În urma declinării calității, la volanul autoturismului marca VW Golf a fost identificat un bărbat de 60 ani, cu domiciliul în sat Liteni, comuna Moara.

Întrucât bărbatul de 60 de ani mirosea a alcool, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Individul și-a dat acordul în vederea prelevării probelor de sânge, astfel că a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here