Beat și fără permis, un șofer a abandonat vehiculul și a dat bir cu fugiții pentru a nu fi prins de polițiști. Incidentul s-a petrecut duminică seară, în comuna Râșca, sat Slătioara.

Duminică, la ora 18.50, patrula de serviciu din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei, în timp ce se afla în exercitarea serviciului de patrulare pe DJ 155A, pe raza comunei Râșca, județul Suceava, au depistat în trafic, în zona școlii din comuna Râșca o autoutilitară marca Mercedes Benz.

Polițiștii au efectuat semnale regulamentare acustice și luminoase de oprire, însă conducătorul autoutilitarei a oprit vehiculul, a deschis portiera din partea dreaptă și a dat bir cu fugiții.

Agenții au plecat în urmăriurea acestuia, l-au ajuns ajuns și l-au imobilizat, constatând că fugarul este un tânăr de 27 ani, domiciliat în comuna Râșca, sat Slătioara.

Conducătorul auto a declarat faptul că nu posedă permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule și, fiind efectuate verificări în baza de date, s-a stabilit faptul că acest lucru se confirmă.

Întrucât tânătul emana halenă alcoolică, el a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul fugar a fost condus la spitalul din Fălticeni, unde i s-au luat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.