Șofer beat criță, prins la volan de polițiști, la Bălcăuți. Acesta a fost depistat la un control de rutină.

Sâmbătă, în jurul orelor 20:30, lucrătorii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, în baza planului de acțiune întocmit la nivelul Poliției orașului Siret, privind combaterea conducerii autoturismelor sub influența băuturilor alcoolice, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza localității Bălcăuți, au oprit pentru control autoturismul marca VW Touran, pe DC 35 Bălcăuți, având direcția de deplasare Ratoș către centrul comunei Bălcăuți.

În urma identificării și legitimării conducătorului auto s-a stabilit că acesta este un localnic Bălcăuți, care se afla singur în autoturism.

Cum bărbatul mirosea putenic a alcool și de abia se putea ține pe picioare, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, ocazie cu care rezultatul testării a indicat o valoare de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul orășenesc Siret în vederea recoltării probelor de mostre biologice, ocazie cu care șoferul a refuzat să-și dea consimțământul pentru a i se preleva mostre de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice”, cercetările urmând a fi continuate de lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Bălcăuți.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here