O șoferiță a intrat cu mașina într-un stâlp după care vehiculul a ajuns într-un șanț colector. Accidentul s-a petrecut sâmbătă după amiază, la Udești.

Sâmbătă, în jurul orei 14:15, o șoferiță de 39 ani, din comuna Udești, județul Suceava, în timp ce se deplasa cu auto marca Vw Polo pe D.J. 208 A din direcția Bosanci către Udești, la intrarea în Luncușoara, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

Autoturismul a intrat într-un stâlp din beton aflat pe marginea drumului, după care s-a oprit în șanțul colector aflat pe marginea drumului, în același sens de deplasare.

Șoferița se afla în autoturism cu o femeie de 39 ani, care în urma impactului a suferit leziuni traumatice și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Suceava, de către un conducător auto care se afla întâmplător la fața locului.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Suceava, în vederea recoltării de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.