Silvia Boliacu, alături de vicepremierii României

Subprefectul de Suceava, Silvia Boliacu, a lipsit marți de la ziua instituției pe care o reprezintă pentru a fi în zona Vatra Dornei alături de reprezentanți ai Guvernului României. Silvia Boliacu s-a întâlnit și a discutat cu vicepremierul Grațiela Gavrilescu- Ministru al Mediului și cu vicepremierul Daniel Suciu.Marți, Coca-Cola România a inaugurat o nouă linie de îmbuteliere a apei, de ultimă generație, la fabrica din Poiana Negrii. Cu aceată ocazie oficialitățile sucevene s-au întâlnit cu reprezentanții Guvernului și au vizitat împreună fabrica din Poiana Negri.
Noua linie de îmbuteliere are cu o capacitate maximă de producție de 1,3 milioane de litri de apă pe zi. Valoarea totală a investiției se ridică la 11 milioane de euro. Pe lângă noua linie de îmbuteliere, a fost modernizată și o altă linie de producție și s-a mărit capacitatea de depozitare. Mărirea capacității de depozitare a generat o creștere cu 10% a numarului de locuri de muncă.
Mai trebuie spus că Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a premit cu diplome și cu titlul de consilieri onorifici doi copii din vatra Dornei care au strâns gunoaiele de pe strada lor. Imaginile cu cei doi au devenit virale pe rețelele de socialiare. Copiii au primit, de asemenea, biciclete și rechizite din partea Ministrului Mediului.

Oferta SAVCOM 26-31 Iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here