Sucevean jefuit după ce a adormit cu capul pe masă într-un bar. Acesta a consumat alcool ore întregi, după care a dormit.

Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată miercuri după amiază despre un sucevean jefuit în timp ce se afla în barul „La Taifas” din municipiul Suceava. Bărbatul reclama că a rămas fără portofel și telefonul mobil.

În temeiul sesizării, s-a constituit echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale care s-a deplasat la fața locului.

Din cercetări a reieșit că, în jurul orei 15:30, reclamantul s-a deplasat la localul „La Taifas” din apropierea Pieţei Agroalimentare de pe strada Petru Rareş, unde a consumat mai multe băuturi alcoolice împreună cu alte persoane.

La un moment dat, pe fondul excesiv al consumului de băuturi alcoolice, acesta a adormit cu capul pe o masă şi a fost trezit de un vecin care a intrat în bar şi l-a condus spre casă.

În momentul în care se afla în drum spre domiciliu el a constatat faptul că îi lipseşte din portofelul precum şi un telefon mobil marca Samsung model mai vechi.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce urmează a fi soluţionat procedural de către polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.