Sucevean rănit după ce s-a automutilat. Cadrele de la Ambulanță nu au putut intra în curte din cauza unui câine agresiv.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată marți de lucrători din cadrul UPU Suceava despre un bărbat rănit după ce s-a automutilat cu cuțitul.

Este vorba despre un sucevean de 73 de ani, care prezenta leziuni în zona pieptului.

Medicii de la UPU Suceava au stabilit ca diagnostic preliminar „plagă toracică înjunghiată” iar rănitul uirma să fie supus unei intervenții chirurgicale.

La domiciliul persoanei vătămate s-a deplasat o patrulă din cadrul Secției de poliție Burdujeni, pentru a asigura locului faptei și pentru a efectua primele verificări.

În urma investigațiilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul locuia singur, nu ținea legătura cu cei trei fii pe acre îi are și nu era implicat în stări conflictuale.

Marți, în jurul orei 11,00 el și-a sunat un prieten și l-a rugat să cheme o salvare la domiciliul său fiindcă nu se simte bine.

La a domiciliul său a ajuns în scurt timp o ambulanță. Cadrele medicale nu au putut pătrunde în curtea victimei fiindcă porțile erau asigurate iar în curte era un câine liber.

În final, la poartă a venit proprietarul, el având leziuni în zona pieptului. Acesta a deschis poarta și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava.

În stânga ușii de acces a fost identificată o fereastră neasigurată iar în hol și ulterior în locuință s-a constat un miros puternic de gaz. Aragazul era cu toate ochiurile deschise, fără flacără și, de asemenea, 2 sobe din casă alimentate cu gaz, erau deschise fără flacără.

Bărbatul a încercat să se sinucidă prin intoxicație cu gaz iar ulterior s-a înjungiat cu cuțitul în piept.

A fost întreruptă alimentarea cu gaz și cu ocazia cercetării nu au fost identificate urme de răvășire sau alte urme care să intereseze cauza. Ușa de acces era încuiată fiind identificate cheile în yală pe interior.

În urma discuțiilor purtate cu vecinii, a rezultat că victima suferă de anumite afecțiuni de natură psihică.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here