Din postura de candidat al PSD Suceava la Camera Deputațior, medicul urgentist Tiberius Brădățan (fost director medical al Spitalului Județean Suceava și fost secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății) le transmite tuturor sucevenilor să vină la vot pe 6 decembrie și “să voteze cu conștiință, să voteze cu mintea și cu inima, să fie alături de Partidul Social democrat pentru siguranța unui trai mai bun”.

Tiberius Brădățan a explicat că aceste alegeri sunt extrem de importante pentru că ne vom decide viitorul pentru următorii 4 ani. Acesta spune că trebuie respectate cu strictețe măsurile de igienă pe timpul votării, distanțarea socială dar și purtarea măștii de protecție, pentru a se preveni infecția cu COVID-19.

“Este un exercițiu democratic și va trebui să îl ducem la capăt pentru că prin neparticipare la vot vom lăsa pe cineva nereprezentativ din punct de vedere al procentajului, al numărului de oameni care l-au ales, să guverneze România pentru următorii 4 ani de zile. Acești ani sunt foarte importați și reprezintă revenirea într-o zonă de normalitate după pandemie. Cine se va dezmetici cel mai repede din pandemie, la scară Europeană, va avea un mare avantaj la revenirea la normalitate”, a opinat Tiberius Brădățan.

Medicul urgentist spune că PSD vine în fața electoratului cu un Program de Guvernare bine structurat, cu măsuri ferme, măsuri propuse de specialiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.