Tir derapat intrat într-o mașină și autotrenuri rămase în pantă, în zăpadă, pe DE 85, la Dărmănești. Trafic de coșmar, joi dimineață, pe DE 85, la doar cățiva kilometri distanță de municipiul Suceava din cauza gheții și a zăpezii de pe carosabil.

Un tir derapat a intrat într-un autoturism, impactul fiind unul violent. Mastodontul a ajuns de-a curmezișul șoselei și s-a oprit în gardul unei case după ce a șoferul a frânat. Acesta declară că efectiv a alunecat în ciuda faptului că vehiculul era echipat cu anvelope de iarnă.

În urma impactului o persoană din mașină, un bărbat de 49 de ani, a fost rănit. El a primit îngrijiri la fața locului după care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava. Autoturismul a fost serios avariat.

În urma accidentului rutier traficul a fost blocat zeci de minute și s-au format cozi de kilometri întregi, pe ambele sensuri, spre disperarea șoferilor, care erau nemulțumiți de intervenția drumarilor. Polițiștii au efectuat măsurători la fața locului și au dirijat traficul alternativ pe sensurile de mers.

Mai multe tituri patinau în pantă, la Dărmăneștim la ora accidentului, ele fiind oprite să înainteze de către polițiști. Șoferi de tiruri și de camioane au tras pe dreapta din cauză că nu mai puteau înainta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.