medicină legală

Un bărbat a murit subit în curtea unui gater din Poiana Stampei. Polițiștii fac cercetări în acest caz și așteaptă rezultatele necropsiei.

Decesul a survenit vineri după amiază iar decedatul este originar din comuna Prundu Bârgăului, judeţul Bistrița Năsăud.

Acestuia i s-a făcut rău din senin și ulterior a decedat. La fața locului s-au deplasat polițiști de la Vatra Dornei însoțiți de un tehnician criminalist.

Din cercetări, a reieșit că bărbatul respectiv a fost luat de la domiciliu, vineri dimineață, de patronul gaterului, cei doi fiind consăteni.

Bărbatul a rămas în curtea gaterului, iar administratorul a intrat în sediul unității.

După aproximativ 10 minute, adiministratorul l-a găsit pe consăteanul său căzut în curte.

La fața locului a intervenit un echipaj medical din cadrul S.A.J. Suceava – substația Vatra Dornei, care l-a găsit pe pacient în stare de inconștiență, iar după efectuarea manevrelor de resuscitare a fost constatat decesul.

În urma discuțiilor purtate de polițiști cu mama acestuia, s-a stabilit faptul că defunctul,  era cunoscut cu afecțiuni medicale cardiace.

În urma examinării cadavrului nu au fost constatate urme de violență iar medicii spun că este posibil ca el să fi suferit un infarct miocardic.

Polițiștii au deschis în acest caz dosar de cercetare și așteaptă ca medicii legiști să stabilească din ce cauză a murit bărbatul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.