foto din arhivă

Un bătrân din Vicovu de Sus s-a sinucis din cauză că era grav bolnav. Incidentul s-a petrecut joi dimineață.

Polițiștii au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112 de către un medic din cadrul SAJ Rădăuți cu privire la faptul că un bătrân din Vicovu de Sus, în vârstă de 85 de ani, s-a spânzurat.

În ultima perioadă de timp, bătrânul se plângea de afecțiunile medicale de care suferea, însă niciodată nu a recurs la vreun gest care să creeze familiei vreo suspiciune.

Joi dimineață, după ce a luat micul dejun împreună cu familia sa, bătrânul a ieșit să se plimbe în livada casei. Acolo a fost găsit spânzurat cu ajutorul unei funii din material textil prinsă de un bazin de apă. Fiul său a făcut descoperirea macabră.

Fiul bătrânului l-a scos pe acesta din ștreang și i-a acordat primul ajutor, însă văzând că nu prezintă semne vitale a sunat la S.N.U.A.U 112 solicitând prezenta unui echipaj de ambulanță.

Echipajul medical sosit la faţa locului a afectuat manevre de resuscitare, dar fără succes. În final, medicii au constatat decesul bărbatului.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

S-a întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here