mașină poliție

Vicovean prins la volan fără permis de conducere după ce a fost blocat în trafic de polițiști. Incidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineții de vineri, 17 martie a.c., la Vicovu de Sus.

La orele 03:25 polițiștii, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza orașului Vicovu de Sus, județul Suceava, pe strada Calea Cernăuți, au observat autoturismul marca Audi A6, care circula în direcția Punctului de Frontieră Vicovu de Sus.

Agenții au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu a respectat semnalul, continuându-și deplasarea.
Polițiștii au pornit în urmărirea mașinii iar după aproximativ un kilo6metru aceasta a fost blocată în trafic.

Șoferului i s-au solicitat documentele personale și ale autoturismului dar a declarat că nu are documentele asupra sa. El și-a declinat identitatea, fiind vorba de un tânăr de 26 de ani, din Vicovu de Sus.

Întrebat dacă acesta deține permis de conducere valabil, acesta a precizat că nu deține permis de conducere.

Fiind efectuate verificări în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit faptul că acesta, într-adevăr, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Tânărul a fost verificat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză urmează a se efectua cercetări față de vicoveanul de 26 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.