172 de cazuri de COVID în evoluție, sunt în județul Suceava. Numai în ultimele 24 de ore au fost depistate 22 de cazuri noi. DSP limitează accesul publicului în instituție.

Mare parte din cazurile noi de COVID din județul Suceava sunt cu tulpina Delta.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat că, având în vedere evoluția situației epidemiologice dar și specificul activității DSP Suceava, începând cu data de 18 august 2021, s-a limitat accesul fizic al publicului la birourile și serviciile din cadrul DSP Suceava.

Prezența în această instituție se face doar cu portul corect al măștii și după anunțarea telefonică prealabilă a persoanei la care se dorește intrarea. Activitatea cu publicul continuă, telefonic (0230 514557) sau prin corespondență electronică (dspsv@dspsv.ro).

Reprezentanții DSP Suceava fac un apel către populație să se vaccineze împotriva COVID-19.

”Facem un apel public către aceia dintre dvs care, din diferite motive, încă nu ați luat o decizie referitoare la vaccinare!

Situația epidemiologică în județ este în agravare de la o zi la alta, aproape toate probele trimise pt secvențiere sunt cu varianta Delta!

Cântăriți bine argumentele pro și contra vaccinării și luați decizia corectă: vaccinați-vă!

Depinde de fiecare dintre noi și de noi toți împreună să limităm răspândirea acestui coronavirus”, a declarat Gabriela Dăncilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.