Suspectul crimei de la stâna din Salcea a fost prins de polițiști după mai bine de 12 ore de căutări, ăn cartierul sucevean Ițcani. Este voba despre un bărbat de 41 de ani, pe nume Popescu Cezar Vasile.

Bărbatul locuia în casa unchiului său, la Dumbrăveni, și a fost dat dispărut. Polițiștii au reușit să pună mâna pe el miercuri, la aproape 24 de ore de la crimă. Individul a fost identificat într-o piață agro-alimentară de la ieșirea din cartierul Ițcani.

 

El a fost ridicat și dus la audieri la Parchet dar, cel mai probabil va fi internat în Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava din cauză că are afceșțiuni psihice.

Popescu Cezar Vasile ar fi ucis un cioban la o stână din Salcea, din apropierea Aeroportului Salcea, marți după amiază.

Marți, în jurul orei 15.45, Poliția Orașului Salcea a fost sesizată direct de către proprietarul unei stâni situate la periferia oraşului, cu privire la faptul că l-a găsit pe cioban decedat cu urme de violență.

Din cele relatate de către administratorul stânii, acesta declară că îndreptându-se către stână, s-a intersectat cu o persoană de sex masculin (Popescu Cezar Vasile) – care purta o glugă. Individul ar fi manifestat un comportament ciudat, îndepărtându-se în grabă într-o direcție necunoscută.

S-a întocmit în acest caz dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor cercetările fiind desfășurate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Din informațiile noastre, ciobanu a fost ucis cu 22 de lovituri de cuțit și i-a fost tăiată o ureche. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.