Tânăra dispărută după ce a plecat la colindat în ajun de Crăciun, a fost găsită moartă. Polițiștii au efectuat căutări 2 zile și au găsit-o pe Comarițan Lăcrimioara fără suflare, pe un câmp din Vadu Moldovei.

S-au format echipe de căutare cu lucrători din cadrul ISU, IJJ, poliție, lucrători din cadrul Primăriei Comunei Vadu Moldovei, lucrători din cadrul Ocolului Silvic Privat Bașotă și persoane voluntare din comuna Vadu Moldovei, fiind verificate zone din intravilanul și extravilanul satelor Cămârzani și Ciumulești.

 

Luni, la ora 12:50, la circa 1 km în spatele Mănăstirii Cămârzani, în extravilan, în direcția satului Dumbrăvița, pe un teren arabil, un polițist aflat în timpul liber dar care desfășura activități de căutare îmreună co colegii de serviciu, a identificat cadavrul tinerei de 28 de ani.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului nu au fost identificate urme de violență, persoana decedată fiind îmbrăcată cu toate obiectele vestimentare descrise în momentul dispariției.

Locul unde a fost identificat cadavrul se află la circa 7 km distanță de Casa de tip familial unde Lăcrămioara se afla instituționalizată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „uciderea din culpă„. Polițiștii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs decesul tinerei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.