Femeie moartă la bancă, în timp ce retrăgea bani din cont. Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, la Câmpulung Moldovenesc.

Femeii i s-a făcut rău în unitatea bancară, după care a intrat în stop cardio-respirator. Ea tocmai venea de la spital, unde fusese internată din cauză că suferea de insomnie.

Aceasta s-a externat din unitatea medicală și a mers la o bancă pentru a retrage  bani lichizi.

În timp ce se afla în sediul instituției bancare, femeii i s-a făcut rău, fapt pentru care angajații băncii au condus-o la toaletă, unde aceasta și-a pierdut cunoștința.

A fost solicitată imediat intervenția ambulanței, personalul medical ajuns la fața locului transportând pacienta la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, însă aceasta nu a putut fi salvată.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, bunurile personale ale femeii au fost găsite în sediul unității bancare și au fost ridicate în vederea predării către membrii familiei.

Au fost purtate discuții cu personalul Spitalului de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, ocazie cu care a reieșit faptul că femeia suferea de o formă de tulburare depresivă, precum și de alte afecțiuni medicale.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului, polițiștii efectuând în continuare cercetări în acest caz.

 

1 COMENTARIU

 1. Femeia a luat pastile de la Spitalul de Pshihatrie din Câmpulung 🤔
  C-am dubios în ultimul timp cu acești pacienti😪
  S-au dus c-am mulți în ultimul timp🙈🙈🙈
  Dar☝️
  Florin Casian – mort…Cristi Piticar – legumă..acum 1 lună Coca M. s-a dus 😇
  s.a.m.d
  Mortul e vinovat,mereu și dr Paziuc își fc treaba în continuare 🤫
  Dumnezeu sa I ierte🙏

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.