Bătrână din Vicovu de Sus, moartă la un spital din Iași, în urma unui accident casnic banal. Femeia de 90 de ani a suferit arsuri grave după ce s-a împiedicat de treptele casei în timp ce avea în mâini o oală cu apă clocotită și aceasta s-a vărsat peste ea.

Poliţia Oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată luni de către reprezentanți ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași cu privire la faptul că o femeie de 90 ani, cu domiciliul în orașul Vicovu de Sus, a decedat în data de 08.10.2023, în jurul orei 13.45, în secția ATI-ARȘI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași cu „ insuficiență cardio-circulatorie , bronho- pneumonie fungică și arsuri.

În urma investigațiilor efectuate și a discuțiilor purtate cu vecinii femeii cât și cu fiul acesteia, polițiștii s-a stabilit faptul că, în 26.08.2023, în jurul orei 21.00, în timp ce bătrâna încerca să mute o oală în care se aflau cartofi fierți în apă clocotită, acesta s-a împiedicat de treptele din ciment care fac accesul într-o anexă. Femeia a pregătit cartofii pentru porcii pe care îi creștea în gospodărie.

Ea s-a dezechilibrat și a căzut la sol, iar apa clocotită s-a vărsat pe membrele inferioare ale acesteia. Bătrâna a fost găsită de către vecinul său, care imediat a solicitat intervenția unui echipaj SMURD în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Victima de 90 de ani a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, ulterior în data de 27.08.2023, fiind transferată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași.

Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut decesul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.