Unități de PC sigilate au fost furate din subsolul ANAF Suceava. Polițiștii au efectuat percheziții și au pus mâna pe un suspect – angajat la o firmă aflată în contract cu Finanțele Publice Suceava.

Marți, un reprezentant din cadrul ANAF Suceava, a sesizat oficial faptul că în perioada ianuarie 2021-noiembrie 2021 persoane necunoscute au sustras un număr de 16 unități PC sigilate, din subsolul Finanțelor Publice din municipiul Suceava, strada Vasile Bumbac.

Prejudiciul este de aproximativ 72.700 lei.

În data de 15.02.2022 organele de poliție din cadrul Biroului Investigații Criminale Suceava au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Suceava și pe raza comunei Șcheia, emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava.

A fost identificat un suspect, în persoane lui Grigorean Vasile – angajat la o firmă aflată în contract cu Finanțele Publice Suceava, a fost continuată urmărirea penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Prejudiciul creat în urma infracțiunii a fost recuperat parțial.

Urmează ca numitul Grigorean Vasile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Miercuri după amiază bărbatul a fost plasat cub control judiciar.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii BIC până la soluţionarea procedurală a cauzei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.