Teroare pe strada Luceafărului din Suceava, un individ a pus foc intenționat în două subsoluri de bloc. Un început de incendiu a fost stins de locatari, celălalt incendiu de pompieri.

Pompierii militari ai Detașamentului Suceava au intervenit miercuri după amiză pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la subsolul unui bloc de locuințe, din municipiul Suceava, strada Luceafărului.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la subsolul unui bloc, acesta fiind localizat și lichidat de către echipajele trimise la fața locului.

La blocul alăturat, a fost identificat un alt focar, acesta fiind localizat și lichidat de către terțe persoane.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu două autospeciale de stingere cu apă si spumă, o autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).
Piromanul, care ar avea probleme psihice, a fost găsit un bărbat întoxicat cu fum.

El a fost transportat la Spitalul Județean Suceava de cadrele SMURD. În urma evenimentului, nu s-a impus evacuarea locatarilor.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Polițiștii fac acum cercetări în acest caz.

Vom reveni cu detalii! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.