medicină legală

Bărbat mort după ce a căzut în fântână. S-a întâmplat luni după amiază, la Horodniceni.

Polițiștii au fost sesizați prin numărul de urgență 112 că la Horodniceni, satul Botești, este un bărbat mort după ce a căzut în fântână. Ei s-au deplasat la fața locului.

Agenții au aflat că bărbatul mort după ce a căzut în fântână este din București, iar în urmă cu câteva zile a venit la Horodniceni, unde deține o locuință.
Din discuțiile purtate cu cumnata bărbatului, a rezultat faptul că luni, în jurul orelor 11:30, ea s-a deplasat la locuința acestuia, chemată fiind de o rudă, care i-a adus la cunoștință că nu îl găsește pe proprietar nici în curte, nici în imobilul de locuit.

Cumnata bărbatului a început căutările în preajma locuinței, găsindu-l pe acesta într-un beci situat sub garaj, căzut cu capul în interiorul unui puț amenajat pentru alimentarea cu apă. Femeia crede că este posibil ca bărbatul să se fi dezechilibrat, din cauza vârstei înaintate, căzând astfel în apă și înecându-se.

La fața locului a sosit un echipaj de Ambulanță, care a constatat decesul.
Cadavrul a fost transportat și depus la morga Spitalului Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Polițiștii fac acum cerectări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.