Susținător al primarului din Moara, bătut de un susținător Pro România, la un bar. S-a întâmplat marți seară, pe terasa unui bar din Liteni-Moara. Victima spune că a fost atacată inclusiv cu un aparat cu electroșocuri.

Un bărbat din Moara a fost agresat pe terasa unui bar din localitate pentru simplul fapt că este susținător al primarului Eduard Dziminschi. Agresorul este un susținător Pro România, fiul unuia dintre candidați. Acesta a sărit la bătaie la bărbatul respectiv după ce s-au luat la harță pentru niște postări pe rețelele de socializare, l-a lovit cu o sticlă în cap și victima spune că agresorul a folosit chiar și un aparat cu șocuri electrice pentru a-l pune la pământ.

Bărbatul bătut de un susținător Pro România a fost scos din mâinile agresorului de către alți doi localnici, iar la fața locului au fost chemați polițiștii. Conform IPJ Suceava, s-a întocmit dosar penal pe numele agresorului.

Incidentul este unul foarte grav iar localnicii cer ajutorul IPJ Suceava declarând că echipa de campanie a Pro România din localitate este una agresivă, și că oamenii cu alte simpatii politice sunt amenințați în permanență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.