Bărbat mort după ce și-a tăiat gâtul cu drujba din greșeală. Incidentul s-a petrecut marți după amiază.

Marți la orele 17:25, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului, au fost sesizați prin SNUAU 112 că un bărbat și-a tăiat gâtul cu drujba și că se află la cantonul silvic Berchișești.

La fața locului a fost identificat apelantul, care se afla împreună cu alte trei persoane, care au indicat cadavrul unui bărbat, pe nume Slatoi Vasile, de 34 de ani, din cat Capu Codrului, comuna Păltinoasa.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că Slatoi Vasile se afla împreună cu un alt bărbat în pădurea de la Drăgoiești cu scopul de a strânge crengile rămase în urma exploatării.

În timp ce celălalt bărbat se afla la o distanță circa 500 de metri de Slatoi Vasile, acesta din urmă efectua activități de tăiere cu un motofierăstrău, iar pe fondul neatenției, a scăpat drujba, producându-și o plagă deschisă la nivelul gâtului.

Ulterior, apelantul la 112 a venit la fața locului cu o mașină de teren, l-a preluat pe Slatoi Vasile, transportându-l până la Cantonul Silvic Berchișești, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, întrucât la fața locului nu putea să ajungă ambulanța.

A fost solicitată intervenția unui echipaj SMURD, care a constatat decesul lui Slatoi Vasile, rănitul pierzând foarte mult sânge. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului, urmând a fi efectuată autopsia medico-legală.

S-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „ucidere din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.