Bărbat găsit mort în casă după ce a băut spirt medicinal. Tragedia s-a petrecut la Milișăuți.

La sediul Poliţiei orasului Milisauti s-a prezentat un bărbat din municipiul Botoşani, care locuieşte fără forme legale într-un imobil din oras Milisauti, sesizând că un individ de 64 ani, cu care locuieşte în acelaşi imobil, a fost găsit decedat.

Polițiștii s-au deplasat la faţa locului, unde, în prezenta criminalistului din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi, în interiorul unei încăperi, pe un pat, a fost identificat decedatul.

Din discuţiile purtate cu reclamantul, reiese că în seara zilei de 03.04.2022, ora 18.00-19.00, el s-a deplasat cu o ambulanţă la spitalul Rădăuţi din cauza unor dureri de spate, lăsându-l singur în imobil pe bărbatul găsit ulterior mort.

După ce a fost externat din spital, bărbatul l-a găsit pe individ în imobil decedat.

Din informatiile obtinute, defunctul nu se mai deplasa de unul singur încă din luna decembrie 2021, având dificultăţi în acest sens, însă nu a solicitat niciodată acordarea de îngrijiri medicale şi nu urma vreun tratament.

De asemenea, acesta era cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice, iar cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului, lângă corpul său a fost găsită o sticlă de plastic, 0.5 litri, de spirt sanitar, fiind aproape goală.

Cadavrul a fost transportat la Spitalul municipal Rădăuți, în vederea efectuării autopsiei pentru stabilirea concretă a cauzei morții.

În cauză se vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere in culpă”, urmând a se da soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.