Mașină făcută zob după ce a intrat într-un copac.Șoferul a rămas încarcerat între fiarele vehiculului.

Accidentul rutier a avut loc la Buda, la primele ore ale zilei de joi.

Pompierii militari ajunși la fața locului au constat faptul că în autoturism se afla un bărbat în vârstă de 21 de ani, încarcerat între fiarele contorsionate ale autovehiculului.

Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea tânărului, ulterior acesta a fost preluat de echipajele medicale și transportat la spital.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Conform IPJ Suceava, șoferul a pierdut cobtrolul volanului pe DJ 291 A, pe raza localității Buda. Mașina acestuia a părăsit partea carosabilă unde a lovit un podeț, după care s-a răsturnat, fiind proiectat între gardul unui imobil și un copac de pe marginea șanțului.

Conducătorul auto a rămas încarcerat, iar după intervenția echipajelor medicale a fost transportat la U.P.U. – Spitalul Județean Suceava, unde în urma evaluării medicale a fost diagnosticat cu: ”traumatism cranio-cerebral, contuzie abdominal, contuzie lombară” .

Șoferul  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii ”vătămare corporală din culpă”, faptă prev. de art. 196 alin. (2),(3), din Cod penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.