Cercetări în cazul unui bărbat care a murit intoxicat cu o substanță necunoscută după ce a băut prin sat. Este vorba despre un bărbat din Stulpicani, sat Negrileasa.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror, fac certări după ce un bărbat din Stulpicani a murit intoxicat după ce a băut la barurile din sat. Se fac cercetări pentru a se stabili despre ce substanță de vorba.

Luni dimineață, lucrătorii Poliţiei oraşului Frasin au fost sesizați că un localnic din comuna Stulpicani, satul Negrileasa, a decedat la Spitalul Judeţean Suceava.

B Din verificările efectuate de polițiști şi din discuţiile purtate cu membrii familiei, a reieşit faptul că duminică, în timp ce soţia sa se afla la biserică, bărbatul a consumat băuturi alcoolice atât la domiciliu cât şi la un magazin din proximitatea locuinţei sale, iar după amiază s-a simţit rău, prezentând o stare de confuzie şi tremur al mâinilor.

Duminică, în jurul orelor 22:00, văzând că bărbatul este inconştient şi nu se poate exprima, soţia sa a apelat numărul de urgenţe 112 şi a solicitat intervenţia unui echipaj al ambulanţei.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde, în dimineaţa zilei de luni, a deceda. El a fost diagnosticat de medici cu intoxicaţie cu substanţă necunoscută, etilism cronic, comă de etimologie neprecizată.

Din verificările efectuate a reieşit faptul că defunctul nu se afla în conflicte cu nici o persoană şi era cunoscut cu afecţiuni renale şi diabet.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judeţean Suceava și s-a dispus efectuarea necropsiei, pentru a stabili care este cauza decesului, fiind informat Serviciului de Medicină Legală Suceava.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Postului de Poliţie Stulpicani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea din culpă, urmând a se face propuneri procedurale prin parchet.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here