Accidentul mortal de la Clit a fost produs din cauza vitezei. Acestea sunt primele concluzii ale polițiștilor, în urma cercetărilor efectuate.

Sâmbătă, în jurul orei 21.00, Ețcu Ciprian de 20 ani, din comuna Sucevița, conducea autoturismul marca Audi A4, pe DN 2 E, de pe raza localității Clit, având direcția de deplasare dinspre comuna Marginea înspre orașul Solca.

În partea din dreapta față se afla, în calitate de pasager, tânărul de17 ani, din comuna Arbore, care ulterior a decedat în accidentul mortal de la Clit.

La un moment dat, autoturismul condus de Ețcu Ciprian a intrat în coliziune cu tractorul agricol prevăzut cu disc și grapă, condus de către Hrincescu Ovidiu de 25 ani, localnic. Acesta a pătruns pe DN 2 H de pe un drum comunal și rula cu viteză redusă.

Șoferul mașinii nu a putut evita coliziunea din cauza vitezei.

În urma impactului autoturismul marca Audi a fost proiectat în șanțul de pe partea stângă a direcției de deplasare și apoi într-un stâlp.

Pasagerul din partea dreapta a autoturismului a fost proiectat din autoturism suferind vătămări grave, iar în urma manevrelor de resuscitate efectuate de către cadrele medicale ajunse la fața locului, în jurul orei 22.20 a fost declarat decedat.

Conducătorul auto Ețcu Cirpian a suferit vătămări corporale ușoare fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuți ,unde a fost diagnosticat cu ,,contuzionat accident rutier, contuzie coloană cervicală, contuzie toraco-abdominală”.

Tractoristul nu a suferit vătămări în urma accidentului rutier.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de ,,ucidere din culpă” și ,,vătămare corporală din culpă”.

Oferta SAVCOM 7-13 Iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here