Activist de mediu bătut și amenințat cu polițiștii de față, la Marginea. Este vorba de Daniel Bodnar, care transmitea în direct pe rețelele de socializare după ce a semnalat poliției un transport suspect de lemne. Violențele s-au petrecut de față cu polițiștii iar agresorii nu au fost impresionați de prezența agenților, pe care îi dădeau la o parte.

Incident grav la Marginea, sâmbătă seară. Vorbim de un cunoscut activist de mediu bătut și amenințat de doi indivizi, chiar cu polițiștii de față. În fața sediului Ocolului Silvic Marginea s-au strâns aproximativ 15 persoane ostile activistului de mediu Daniel Bodnar, care a fost lovit cu pumnul iar mașina lui atacată cu pietre. Bodnar și încă un activist au urmărit în trafic o autoutilitară supraîncărcată cu lemn și au sunat la 112, fapt ce a a stârnit indignarea transportatorului.

Autoutilitara a fost condusă la OS Marginea, unde activiștii de mediu au fost opriți de silvicultori la poarta ocolului. Acolo activiștii de mediu au fost abordați de mai multe persoane, printre care Marin Râpan (38 ani), Florea Băcilă (27 ani), Claudiu Miron și Dumitru Marciuc, toți din comuna Sucevița. Marin Râpan și Florea Băcilă au adus menințări activiștilor de mediu și l-au lovit pe Bodnar.
Totul a fost transmis în direct pe Facebook. La fața locului au ajuns în final mai multe echipaje de polițiști care au calmat spiritele.

Cei doi agresori au fost reținuți, duminică seară, pentru 24 de ore.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here