Bărbat ajuns în comă la spital după ce s-a prăbușit în curtea casei. Este vorba despre un bărbat de 51 de ani, din sat Mihoveni, comuna Șcheia.

Polițiștii de la Șcheia au fost sesizați duminică dimineață cu privire la faptul că la Urgențele Spitalului Județean Suceava a ajuns în comă o persoană din sat Mihoveni, comuna Șcheia.

Polițiști au demarat cercetări. În urma discuțiilor purtate cu medicul de gardă la UPU, a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 51 ani a fost preluat de către o ambulanță de la domiciliu, în urma unui apel 112 efectuat de către rude.

La momentul efectuării verificărilor, bărbatul se afla în operație.

Din discuțiile purtate cu mama acestuia, reiese că fiul ei, în dimineața de 10.07.2021, ora 08.30, a plecat de la domiciliu la un eveniment religios. Femeia de 90 de ani a fost și ea plecată. Atunci când a revenit la domiciliu, în jurul amiezii, l-a găsit pe fiu în curtea locuinței, căzut pe trotuarul din beton.

Bărbatul se afla sub influența alcoolului însă a reușit să se ridice și a mers singur în camera lui din anexa locuinței.

Întrucât, cel în cauză obișnuia frecvent să consume băuturi alcoolice, mama nu a solicitat intervenția unui echipaj medical, crezând că fiul a avut un accident monir.

În dimineața de 11.07.2021, femeia l-a găsit pe fiu în anexa unde locuiește în stare de inconștiență.

Au fost audiați trei martori care au declarat că persoana vătămată nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni cu violență.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.