UPU Suceava

Bărbat mort cu septicemie după ce a stat cu degerături la picioare două luni. Bărbatul de 64 de ani locuia într-un imobil ce aparține Primăriei Crucea.

Luni, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin adresă de Spitalul Județean Suceava despre faptul că un pacient de 64 ani, din comuna Războieni, județul Neamț a decedat.

 

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul locuia fără forme legale într-un imobil aparținând Primăriei Crucea, situat în comuna Crucea, sat Crucea.

Bărbatului i s-a făcut rău în data de 3 iunie și a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde a primit primele îngrijiri medicale.

El a fost ulterior transferat la Spitalul Județean Suceava, unde i s-a stabilit ca diagnostic „degerături picioare bilateral” (vechi de două luni), stare septică, iar ulterior a decedat.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că defunctul era cunoscut ca și consumator de băuturi alcoolice, nu avea familie și era sosit de câteva săptămâni pe raza comunei Crucea județul  Suceava.

Urmează a se efectua necropsia în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.