Bărbat rănit grav după ce 12 ore a zăcut sub tractorul răsturnat. UN trecător l-a găsit întâmplător și a sunat la 112.

Joi, la orele 08.05, Poliția Orașului Dolhasca a fost sesizată prin SNUAU 112 despre un bărbat rănit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe raza Orașului Dolhasca.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că în zona denumită generic ”Vămeni”, pe un teren arabil a fost identificat un bărbat de 50 ani care se afla întins pe sol după ce s-a răsturnat cu tractorul.

Echipajul medical ajuns la fața locului i-a acordat acestuia primele îngrijiri medicale întrucât acesta acuza dureri în zona membrelor inferioare și a zonei inghinale, ulterior fiind ridicat și transportat către Spitalul Municipal Fălticeni pentru îngrijiri și investigații suplimentare.

În urma investigațiilor efectuate s-a constatat faptul că în cursul serii de 30.03.2022, după orele 21.00, când a fost văzut ultima oară de către un consătean, bărbatul, în timp ce efectua activități de întreținere a unui teren arabil, datorită condițiilor de teren s-a răsturnat cu acesta rămânând la fața locului până dimineață când a fost observat de către un consătean.

În cauză polițiștii au fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.