mascați poliție
foto arhivă

Bărbat reținut după ce a sărit la bătaie la polițiști iar apoi i-a amenințat pe o rețea de socializare. Agenții de poliție au intervenit pentru aplanarea un scandal în care era implicat individul respectiv.

Pe de 2 februarie 2024, polițiștii au fost alertați cu privire la un incident petrecut pe terasa unui magazin dintr-o localitate rurală din județul Suceava. Mai multe persoane în stare de ebrietate au creat scandal și au amenințat cu acte de violență administratorul magazinului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a identificat două persoane în stare de ebrietate ce provoacau scandal.

Cei doi au devenit agresivi și față de agenții de poliție, înjurându-i și amenințându-i cu acte de violență.
Polițiștii au încercat să îi imobilizeze pe scandalagii, dar unul dintre bărbați a vrut să lovească un agent de poliție, gest ce a fost prevenit în ultimul moment de către polițist – care a făcut o fandare.
Celălalt individ, suspect în acest caz, a reușit să fugă de la locul faptei, amenințând cu moartea polițiștii și rupând dintr-un gard o bucată de lemn în mod amenințător.

De asemenea, la data de 8 februarie 2024, unul dintre indivizi a postat pe o rețea de socializare un clip video în care profera noi amenințări la adresa agenților de poliție implicați în incidentul din 2 februarie. Procurorii spun că în acest mod bărbatul a creat agenților un sentiment de insecuritate și de teamă.

În urma acestor evenimente, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a dispus reținerea pentru 24 de ore a individului implicat în tentativa de agresiune asupra agentului de poliție. Ulterior, acesta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.