Bărbat ucis cu toporul de fiul concubinei sale. Crima s-a petrecut sâmbătă după amiază, la Câmpulung Moldovenesc.

Sâmbătă, în jurul orei 16.10, lucrătorii Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din localitate cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, pe Calea Transilvaniei, fiul ei, Lupu Florin, de 22 ani, i-a aplicat lovituri cu un topor în zona capului concubinului său, Hrihorciuc Gheorghe, de 65 ani, din aceeași localitate.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului. Victima a fost identificată în curtea locuinței, cu capul spart, iar echipajul de ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul ei.

De asemenea, a fost identificat și reținut autorul, în persoana numitului Lupu Florin.

Conform polițiștilor, bărbatul ucis cu toporul avea o relație de concubinaj cu mama criminalului, cei doi locuind împreună cu fiii majori ai acesteia dintr-o altă căsnicie.

Sâmbătă, în timp ce se aflau la domiciliu, pe fondul consumului de alcool, între numiții Lupu Florin și Hrihorciuc Gheorghe a izbucnit un conflict spontan,  în urma căruia Lupu Florin i-a aplicat celui din urmă mai multe lovituri de topor în zona capului, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața.

În urma cercetărilor și investigațiilor  efectuate s-a reușit probarea activității infracționale a numitului Lupu Florin, împotriva acestuia fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de omor prin raportare la violență în familie.

Lupu Florin a fost depus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

În această cauză s-a dispus și efectuarea de către reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Suceava, a unei constatări medico-legale a cadavrului numitului  Hrihorciuc Gheorghe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.