Bărbat ucis de prietenul de pahar, în urma unui conflict spontan. Crima  avut loc la Câmpulung Moldovenesc.

 

La data de 31 martie, în jurul orei 19.30, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de căt. re personalul medical de pe ambulanță că în urma deplasării la un caz medical, au constatat decesul unui pacient dar și faptul că acesta prezenta urme de violență, existând suspiciunea unei agresiuni.

Inițial, ambulanța fusese sesizată pentru intervenție de către o vecină a pacientului, care l-a găsit pe acesta inconștient, în casă.

La fața locului s-a deplasat și echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, într-o locuință fiind identificat cadavrul unui bărbat de 46 ani, localnic.

Acesta prezenta urme de violență la nivelul feței, însă în casă nu s-au identificat urme de răvășire.

Pentru că existau suspiciuni, personalul medical a anunțat Poliția,

În urma cercetării criminalistice amănunțite și a exploatării unor informații, s-a stabilit că în ziua precedentă între victima și un bărbat de 35 de ani a avut loc un conflict pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice.

Cei doi locuiau împreună cu chirie la adresa unde a fost identificat cadavrul, ambii bărbați fiind fără ocupație, consumatori înrăiți de băuturi alcoolice și având un mod de viață dezorganizat.

Tot din cercetări s-a stabilit că între cei doi a izbucnit un conflict, bărbatul de 35 de ani aplicându-i victimei mai multe lovituri în zona capului, care au dus la decesul ulterior al bărbatului.

În cauză s-a dispus și efectuarea necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a legăturii directe de cauzalitate între lovituri și deces.

Autorul crimei a fost localizat pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc iar acesta a recunoscut fapta, precizând că s-a luat la ceartă cu amicul său, pe fondul consumului de alcool.

După consultarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava s-a dispus încadrarea juridică a faptei sub aspectul infracțiunii de omor, procurorul dispunând reținerea a bărbatului de 35 de ani pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.