În ultima vreme, tot mai mulți clienți care locuiesc la bloc, descoperă beneficiile și potențialul de amenajare pe care le pot oferi un dispozitiv electric inedit –  un obiect decorativ în sine, ce reușește să reproducă stilistic, atmosfera creată de un șemineu sau magica soba pe lemne tradițională. Datorită versatilității sale, șemineul electric se poate monta în orice spațiu locuibil. Fie că este vorba despre o cameră de apartament la bloc sau un living generos într-o casă de vacanță, vei avea parte de momentele spectaculoase și la nevoie, de acel plus de confort termic.

Prietenii noștri de la PEFOC ne vor explica tot ceea ce trebuie să știm despre avantajele și beneficiile montării unui șemineu electric premium, în locuințele noastre, indiferent dacă locuim la casă sau la bloc.

Dacă te sperie responsabilitatea unui șemineu clasic pe lemne, îngrijirea atentă și curățatul zilnic sau pur și simplu îți dorești o soluție simplă și convenabilă care să se potrivească proiectului tău, șemineul electric este alternativa pe bani puțini pentru replicarea fidelă a atmosferei generate de șemineul clasic. Tot ce ai nevoie este o priză în apropierea locului unde vrei să îl montezi, deoarece este prevăzut cu o aerotermă electrică specială. Nu necesită horn pentru eliminarea fumului sau pentru ventilație și nici prea mult spațiu, având în vedere dimensiunile reduse.

În funcție de nevoile tale și argumentele pentru care te-ai hotărât să-ți achiziționezi un șemineu de acest fel, trebuie să iei în considerare, că pe lângă aspectul vizual, există și o latură funcțională. Un semineu electric de perete poate asigura și plusul de confort termic de care aveți atâta nevoie. Pentru că există modele care se montează direct în perete sau care se pot încorpora în mobilier, trebuie să ții cont și de dimensiuni, forme și destinația viitoare de montaj, în cadrul locuinței tale. Grație materialelor specializate folosite în construcția șemineului electric, acesta nu se va supraîncălzi, aspect care îți va proteja mobila, dar îi va ține și pe cei mici sau animalele de companie, departe de accidente.

La capitolul confort și funcționalitate, aeroterma este cea responsabilă cu oferirea plusului de căldură necesar pentru încălzirea camerei în care a fost instalat șemineul electric. Și pentru că dimensiunile camerei sunt un aspect important, există șeminee pentru camere mici, medii sau mari. Fiecare șemineu este dotat cu un termostat, grație căruia vei avea posibilitatea setării temperaturii pe care ți-o dorești, dozându-se astfel consumul de energie pentru un randament ideal, la costuri reduse. Iar dacă vrei și mai multă comoditate, poți opta pentru un model prevăzut cu telecomandă, astfel vei putea acționa șemineul din confortul propriei tale canapele.

 

Însă, cel mai important aspect atunci când alegi un șemineu electric este redarea cât mai fidelă a ambianței și focului pe care le oferă un șemineu pe lemne veritabil. Pentru a te bucura pe deplin de acest efect vizual, un șemineu electric bun, îți va oferi o senzație autentică a lemnelor ce ard în interiorul focarului. Jocul de lumini și sunetul generat de trosnetul lemnelor pe foc, trebuie să pară vivid și uniform, fără întreruperi defectuoase sau imagini în contratimp.

Pe lângă șemineele electrice sau focarele cu design minimalist, din oferta meșterilor sibieni în seminee Suceava, poți alege și o gamă variată de sobe rustice sau moderne, șeminee decorative și multe alte dispozitive termice pentru încălzire și decor.  Echipa PEFOC îți stă la dispoziție prin specialiștii săi, cu idei, consultanță gratuită și servicii profesionale de montaj, astfel încât să primești cele mai bune sfaturi în alegerea soluției perfecte pentru nevoile tale de încălzire și amenajare.

În plus, fiecare comandă de șemineu plasată în magazinul online  www.pefoc.ro, beneficiază de transport și livrare rapidă, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.