medicină legală

Bosâncean găsit spânzurat în propria casă. Descoperirea a fost făcută miercuri seară, chiar de fratele bărbatului.

Miercuri seară, polițiștii de la Ipoteşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre un bosâncean găsit spânzurat în casă.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetări.

Din discuțiile purtate cu apelantul a reieșit faptul că fratele acestuia locuia singur, nu avea familie, era diagnosticat cu depresie severă și urma un tratament medicamentos.

Miercuri dimineață, în jurul orelor 08.00, numitul apelantul s-a deplasat la domiciliul fratelui său pentru a-i aduce mâncare și pentru a se asigura că urmează tratamentul prescris de medic.

În jurul orelor 20.30, acesta s-a deplasat din nou la locuința fratelui său, a observat că lumina este închisă, iar ușa era închisă și asigurată prin interior cu cheia.

Văzând că nu răspunde nimeni, a luat o scară metalică și a intrat prin podul casei, iar în momentul în care a coborât din pod l-a observat pe fratele său atârnat de o funie care era legată în jurul gâtului și prinsă de grinda podului ce făcea acces pe un hol.

Bărbatul a observat că fratele său era rece, nu mai avea puls și a apelat imediat SNUAU 112, solicitând sprijinul la fața locului a unui echipaj de poliție și a unui echipaj de ambulanță.

La fața locului a sosit un echipaj de la SAJ Suceava, care a constatat decesul, prin spânzurare.

Cadavrul bărbatului a fost ridicat și a fost depus la Spitalul Județean Suceava, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză s-a întocmit dosarul penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here