ilustrativ
sursa foto:proalba.ro

Căutări disperate la Cârlibaba după un bărbat dispărut în pădure în timp ce culegea fructe. Zeci de cadre MAI și localnici sunt angrenați în misiunile de căutare.

OFERTA SAVCOM 19-24 Octombrie

Mobilizare la Cârlibaba și căutări după un bărbat dispărut în pădure în timp ce culegea fructe. Bărbatul, pe nume Catargiu Petru, de 56 de ani, a dispărut luni seară, în jurul orelor 20.35,în zona Cantonului Silvic Pârcălab din comuna Cârlibaba.

Polițiștii chemați la fața locului au aflat că bărbatul a venit la cules de fructe de pădure în zona împădurită din apropierea Cantonului Silvic Pârcălab împreună cu un amic. Cei doi au ajuns în zona Valea Ursului – Prestânci (la o distanță deaproximativ 3 kilometri față de frontiera cu Ucraina), unde s-au despărțit și s-au deplasat în direcții diferite.

Amicul bărbatului a încercat la un moment dat să îl localizeze pe acesta însă nu a reușit. În disperare de cauză acesta s-a prezentat la PTF Izvoarele Sucevei, unde a sesizat dispariția persoanei în cauză. Polițiștii de frontieră au sunat la postul de poliție din Vatra Dornei și au anunțat dispariție.

Au fost efectuate cercetări în zona împădurită în care a dispărut Catargiu Petru, la căutări fiind angrenați polițiști, silvicultori de la Cârlibaba, polițiști de frontieră de la Izvoarele Sucevei, cadre ale Detașamentului de Jandarmi Vatra Dornei dar și ale a Serviciului Salvamont Vatra Dornei.

UPDATE: Bărbatul a trecut din greșeală, prin pădure, pe teritoriul ucrinean, fără să își dea seama. El a aajuns în Ucraina, la o stână, iar acolo a cerut ajutor. Urmează ca sub escortă se fie adus la Vama Siret de unde să fie preluat de autoritățile române.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here