Căutări cu zeci de cadre MAI și câine de urmă, după un copil de 5 ani care a adormit în mașina tatălui său. Incidentul s-a petrecut joi seară, la Frătăuții Vechi. Timp de aproape trei ore s-au derula căutări cu zeci de cadre MAI și câine de urmă după ce un bărbat a sunat disperat la poliție și a sesizat că fiul său de 5 ani a dispărut de la domiciliu.

La nivelul poliției municipiului Rădăuți s-au constituit de îndată 8 echipe de căutare cu 20 de polițiști sprijinite de efective din cadrul jandarmeriei, poliției de frontieră și ISU, precum și voluntari. La Frătăuții Vechi a fost adus și un câine de urmă din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți.

După aproape 3 ore de căutări, în jurul orei 22.20, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au găsit minorul încuiat în mașina tatălui său. Copilul era pe bancheta din spate în mașina parcată pe malul râului Suceava, pe raza localității Frătăuții Vechi, la o distanță de aproximativ 5-6 km de locuința sa.

Mașina era încuiată, iar tatăl era plecat în lunca râului,  unde îl căuta disperat pe fiul său. S-a luat legătura cu tatăl minorului, care s-a prezentat la autoturism și care era foarte surprins de faptul că acesta era în mașina sa deși el efectua căutări împreună cu alți vecini.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că joi, în jurul orelor 16.00, tatăl minorului a spălat autoturismul, după care a lăsat portierele deschise pentru a se usca interiorul acesteia. În jurul orelor 19.00, copilul, în timp ce se afla cu părinții în imobilul de domiciliu, a auzit faptul că tatăl său urmează să meargă până la un magazin din zonă pentru a face cumpărături. El a profitat de neatenția părinților și a fugit afara, ascunzându-se între bancheta din spate și scaunele din față ale autoturismului, unde a adormit.

În timp ce zeci de oameni făceau căutări prin Frătăuții Vechi, copilul a dormit în mașina părinților, fiind trezit de către agenții de poliție în momentul în care aceștia l-au identificat.Copilul l nu a fost victima vreunei infracțiuni. El fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți unde s-a stabilit faptul că nu prezintă leziuni. În cauză urmează a fi sesizată și D.G.A.S.P.C. Suceava. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.